ftx crypto exchange
Positief beoordeeld

FTX.com crypto broker review – Failliet

ftx crypto exchange
Positief beoordeeld
Beste crypto beurs FTX.com review 2021

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze dagelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen. Beleggen gaat gepaard met risico’s.

Voor- en nadelen

Wat is FTX.com?

FTX is een nieuw geregistreerd bedrijf. In 2019 besloten Sam Bankman-Fried en Gary Wang om een ​​bedrijf op te richten “door handelaren voor handelaren”.

Ze wilden een breed scala aan handelsproducten aanbieden in vergelijking met de bestaande cryptocurrency-uitwisselingen. De twee oprichters hebben uitgebreide ervaring in de handel, omdat ze bekend staan ​​om Alameda Research, een crypto-kwantitatief fonds dat bekend staat om zijn volume. FTX Exchange is eigendom van FTX Trading Limited, opereert vanuit Hong Kong en is momenteel opgenomen in Antigua en Barbuda.

Hoewel het handelsplatform nog niet zo lang bestaat, lopen ze al voorop. Ze behoren immers al tot de top 6 Bitcoin-handelsplatforms in termen van dagelijks handelsvolume (spotmarkt en derivaten gecombineerd).

Gemiddeld 0% - 0,07% per trade

FTX.com review

DEZE CRYPTO EXCHANGE IS NIET LANGER ACTIEF

Simpelgezegd is FTX een cryptocurrency exchange die je toegang geeft tot de derivatenhandel markten. Dit is echter slechts een klein deel van wat het platform te bieden heeft.

FTX is origineel, inventief en heeft verschillende unieke functies die de cryptvaluta handelservaring naar een hoger niveau kunnen tillen.

In de korte tijd sinds de lancering heeft FTX zich gevestigd als een van de top vijf derivatenbeurzen in termen van dagelijks handelsvolume.

Deze gedetailleerde FTX-recensie leidt je door de verschillende aangeboden producten, ondersteunde marktplaatsen, functionaliteiten en de kosten om te beginnen met handelen op de beurs.

 

Introductie crypto exchange FTX.com

FTX werd opgericht in mei 2019, onderschreven door Alameda Research – een gerenommeerd handelsbedrijf voor creatieve cryptocurrency.

Het heeft verdiend verdiend in de handelsarena door het aanbieden van derivaten die de eerste plaats in de sector zijn en een uitgebreid assortiment volatiliteitsproducten.

In december 2019 is er ook in om financiering gekomen, waarmee het invloed heeft gehad in de cryptocurrency-handels concretiseerde scène.

FTX is ontworpen door handelaren zelf en ontworpen een platform te worden dat intuïtief genoeg is voor nieuwe gebruikers krachtig en genoeg voor ervaren handelaren.

 

FTX verhandelbare producten

FTX is in de eerste plaats een cryptocurrency-derivatenbeurs – wat betekent dat je geen echte activa kunt verhandelen .

In plaats daarvan handelt je in een afgeleid product dat de waarde van de onderliggende waarde weerspiegelt. Dit kan zijn in termen van contracten of tokens die de prijs van het activum vertegenwoordigen.

FTX beschikt over een uitgebreide reeks verhandelbare instrumenten, waarvan sommige volledig uniek zijn voor de beurs.

Laten we deze markten nader verkennen.

 

Futures

Futures zijn afgeleide instrumenten die de verbonden partijen verplichten om een ​​actief te verhandelen tegen een vooraf afgesproken datum en prijs.

Handelen in cryptocurrency-futures nodigt ook uit tot de voordelen van hefboomwerking. Op FTX.com kun je een hefboomwerking tot 101x toepassen op de meeste derivatencontracten van het platform.

Het opvallende aspect hier is dat FTX.com futures heeft opgenomen voor minder bekende cryptocurrencies met lage marktkapitalisaties.

Cruciaal is dat het merendeel van deze digitale activa niet via futures-contracten op andere beurzen kan worden verhandeld. Dit heeft een unieke reeks handelaren en speculanten naar het FTX.com platform getrokken.

Op dit moment ondersteunt FTX.com toekomstige contracten voor meer dan 80 cryptocurrencies. Ter vergelijking: BitMEX, een van de toonaangevende cryptocurrency-beurzen voor de handel in derivaten, heeft futures-contracten beschikbaar voor slechts 13 verschillende digitale munten.

Opmerking : met FTX.com kun je ook eeuwigdurende futures verhandelen . Dit zijn futures-contracten die niet aflopen. In plaats daarvan wordt de prijs van eeuwigdurende futures elk uur bijgewerkt om gelijke tred te houden met de waarde van de onderliggende waarde.

 

Opties

Voor degenen die nieuw zijn in de handel, zijn opties derivaten die vergelijkbaar zijn met futures. Het belangrijkste verschil is dat het voor de contracthouder niet verplicht is om de onderliggende waarde op expiratie te kopen.

In plaats daarvan geven opties je het recht maar niet de verplichting om door te gaan met de aankoop van activa.

Momenteel worden alleen Bitcoin-opties ondersteund op FTX. Je kunt je eigen optiecontract ontwerpen en een offerte aanvragen op de beurs. FTX.com geeft je binnen 10 seconden de eerste aanbieding.

Het is dan aan jou om te beslissen of je dit aanbod wilt accepteren of ervoor kiest om niet te handelen. Je kunt ook langer wachten om te zien welke aanbiedingen later verschijnen, indien van toepassing. Als je geen aanbod accepteert, verdwijnt de Offerteaanvraag na 5 minuten.

 

Leveraged tokens

Leveraged tokens zijn financiële instrumenten die uniek zijn voor FTX. Het zijn ERC20-activa die de reële prijs van de onderliggende digitale munt weerspiegelen.

BULLUSD is bijvoorbeeld een 3x lang BTC-token – wat betekent dat voor elke 1% BTC die op een dag stijgt, het instrument in waarde stijgt met 3%.

Als BTC met 1% daalt, daalt de waarde van BULLUSD ook met 3%, enzovoort.

FTX heeft momenteel vier soorten leveraged tokens beschikbaar:

 • STIER is +3x
 • BEER is -3x
 • HEGDE is -1x, en
 • HALF is +0,50x.

Om het voorbeeld van EOS te nemen: als EOS op een dag met 1% stijgt, dan:

 • EOSBULL stijgt 3%
 • EOSBEAR daalt 3%
 • EOSHEDGE daalt met 1%, en
 • EOSHALF gaat 0,50% omhoog.

De BULL-, BEAR- en HEDGE-tokens herbalanceren zichzelf automatisch gedurende de dag om de beoogde hefboomwerking te behouden. Met andere woorden, als je winst hebt gemaakt, zullen de tokens het geld opnieuw investeren.

Als je geld verliest, zullen de tokens een deel van de positie verkopen om de hefboomwerking te verminderen.

Dit zorgt ervoor dat je liquidatierisico’s vermijdt terwijl je handelt met hefboommunten. Bovendien, aangezien de herbalancering geautomatiseerd is, bespaart het tijd en moeite van de kant van de handelaar om hun blootstelling handmatig te beheren.

 

MOVE-contracten

MOVE-contracten zijn nog een ander uniek volatiliteitsproduct dat beschikbaar is op FTX. Deze vertegenwoordigen het bedrag dat een activum in een bepaalde periode verplaatst.

Als ETH bijvoorbeeld €100 over een periode van 1 dag verplaatst, wordt het MOVE-contract gewaardeerd op €100.

Handelaren kunnen een longpositie openen op een MOVE-contract als ze denken dat crypto in beide richtingen aanzienlijk zal bewegen.

Aan de andere kant kun je een shortpositie openen als je denkt dat de crypto relatief stabiel zal blijven.

MOVE-contracten worden aangeboden voor drie verschillende handelsperiodes.

 • Dagelijks: Ze vervallen na één verhuisdag.
 • Wekelijks: Deze MOVE-contracten lopen af ​​binnen een periode van zeven dagen.
 • Driemaandelijks: deze contracten hebben een looptijd van drie maanden.

Net als bij andere verhandelbare activa die we tot nu toe in deze FTX.com review hebben besproken, kunnen MOVE-contracten ook met hefboomwerking worden verhandeld.

 

Spotmarkten

Hoewel FTX.com zich richt op derivaten, is het platform ook de thuisbasis van een grote selectie van spotmarkten voor cryptocurrency. Hier handel je in de daadwerkelijke coins en token en dus niet in een financieel instrument dat de onderliggende waarde van de coin bevat.

Op dit moment biedt FTX.com spotmarkten voor bijna 70 cryptocurrencies.

 

Voorspelling Markten

Voorspellingsmarkten werken min of meer als een traditionele ‘weddenschap’-opstelling. In plaats van een financieel actief, speculeer je op de mogelijke uitkomst van een echte gebeurtenis.

Als je voorspelling uitkomt, maak je winst. Als je voorspelling verkeerd is, verliest je je inzet.

Een recente voorspellingsmarkt die door FTX.com werd gelanceerd, was voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020. Op de beurs konden gebruikers transacties plaatsen op contracten die vernoemd zijn naar de verschillende verkiezingskandidaten, zoals TRUMP voor Donald Trump, BERNIE voor Bernie Sanders en BIDEN voor Joe Biden, onder anderen.

Dergelijke voorspellingsmarkten zijn een interessante manier van handelen buiten de traditionele normen van cryptocurrency-uitwisselingen.

 

BVOL-tokens

BVOL is een digitaal token dat wordt ondersteund door het FTX.com platform. Het zijn op Ethereum gebaseerde tokens die proberen de volatiliteit van cryptocurrencies te volgen – in dit geval Bitcoin.

Momenteel krijgt BVOL zijn prijsactie met behulp van de FTX.com MOVE-contracten en de eeuwigdurende BTC-contracten.

 • Stel dat je bijvoorbeeld voor €1000 aan BVOL wilt kopen.
 • De beurs koopt €1000 aan FTX.com MOVE-contracten en sluit nog eens €1000 aan eeuwigdurende BTC-contracten.
 • Daarom is 1 BVOL nu gelijk aan 1x lange FTX.com MOVE en 1x korte BTC-PREP.

Je kunt BVOL-tokens gebruiken om long of short te gaan, afhankelijk van de richting waarin je denkt dat de betreffende markt zal gaan. BVOL-tokens weerspiegelen het dagelijkse rendement van 1x lange volatiliteit van BTC. Terwijl iBVOL het dagelijkse rendement van 1x kort de volatiliteit van BTC weerspiegelt.

 

FTX.com nieuwe volatiliteitsproducten

FTX innoveert voortdurend zowel zijn platform als ondersteunde verhandelbare activa. Hoewel het voornamelijk een cryptocurrency-derivaatplatform is, heeft het onlangs zijn grenzen verlegd om plaats te bieden aan spotmarkten, oliefutures en meer.

Het heeft ook gewerkt aan ‘ABNB’-derivaten die de marktkapitalisatie van Airbnb vertegenwoordigen. Inc. Als FTX.com doorgaat met dit innovatieve momentum, zullen we waarschijnlijk veel nieuwe volatiliteitsproducten beschikbaar zien voor handel op de beurs.

 

FTT: de token van FTX.com

Om gelijke tred te houden met andere cryptocurrency-uitwisselingen, heeft de uitwisseling ook zijn eigen token vrijgegeven dat dient als de ruggengraat van het FTX.com ecosysteem.

In korte tijd is FTX.com ook naar voren gekomen als een van de top 50 cryptocurrencies op het gebied van marktkapitalisatie. FTX.com is ook van plan om ongeveer de helft van het aanbod van FTT-tokens te verbranden om schaarste in het aanbod te creëren en zo de marktvraag op te drijven.

FTT is genoteerd op veel populaire cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Binance. BitMEX, CoinEx en anderen. Je kunt FTT ook verhandelen op spotmarkten zoals FTT/USD, FTT/USDT en FTT/BTC.

Behalve dat het een verhandelbaar actief is, biedt FTT ook een aantal voordelen voor tokenhouders. Het token biedt bijvoorbeeld lagere handelskosten en gesocialiseerde winsten via het FTT-verzekeringsfonds. Bovendien kun je FTT ook gebruiken als onderpand voor de handel in futures.

 

FTT uitzetten

FTX moedigt handelaren ook actief aan om FTT op de beurs in te zetten. Er zijn een paar exclusieve voordelen die hiermee gepaard gaan, zoals:

 • Nieuw schema voormakervergoedingen: Stakers hebben een apart schema voor makervergoedingen dat het normale vergoedingsschema overschrijft. Dit komt bovenop de standaard FTT-kortingen.
 • Bonus stemmen: FTX.com duurt vaak polls van handelaren voor de lancering van een nieuw financieel instrument op de site. Tot 11 januari 2021 konden handelaren bijvoorbeeld stemmen over welke tokenized aandelengroepen FTX.com als volgende zou moeten worden vermeld. FTT-houders krijgen extra stemmen bij dergelijke peilingen.
 • Verhoogde SRM-airdropbeloningen: SRM is het oorspronkelijke token van het Serum-ecosysteem. FTX.com streeft ernaar om 5% van het totale aanbod van SRM aan FTT-houders in de loop van de tijd te verspreiden.
 • Verhoogde verwijzingskortingen: In het partnerprogramma van FTX.com ontvangen handelaren die FTT inzetten een hoger percentage van hun scheidsrechtersvergoedingen.

Opmerking : FTT-token is niet toegankelijk in de Verenigde Staten of andere beperkte rechtsgebieden. Als je op een van deze locaties woont, mag je geen transacties uitvoeren in FTX.com tokens.

 

FTX.com OTC-desk

Voor institutionele handelaren die willen investeren in grote hoeveelheden digitale activa, heeft FTX.com een OTC of ‘Over The Counter’ cryptocurrency-uitwisseling opgezet. Hoewel deze functie gebruikelijk is bij andere beurzen, heeft FTX.com het proces veel eenvoudiger en kosteneffectiever gemaakt.

De OTC-portal is 24 uur per dag toegankelijk op otc.FTX.com . Handelaren kunnen hetzelfde FTX.com account gebruiken bij het gebruik van de OTC-service en krijgen direct OTC-koersen op bijna alle belangrijke digitale munten.

Je kunt je crypto’s storten en opnemen van het OTC-platform met behulp van je FTX.com portemonnee. Het meest indrukwekkende aspect van de FTX.com OTC-markt is dat er geen extra kosten zijn – behalve de spread.

 

FTX.com Quaint Zone

De Quaint Zone is waar FTX.com gebruikers hun handelsstrategieën kunnen bouwen en delen. Met het platform kun je een vooraf gedefinieerde set voorwaarden creëren, ‘Quaint Zone Rules’ genaamd, om bestellingen op je FTX.com account te instrueren.

Met andere woorden, dit is waar je orders voor je cryptocurrency-handelsposities kunt instellen. FTX.com voegt echter verschillende lagen van aanpasbare opties en flexibiliteit toe aan deze regels.

Je kunt bijvoorbeeld je regels ontwerpen door de trigger, de actie en andere controleregels aan te geven. Het is ook mogelijk om meerdere acties voor elke regel aan elkaar te rijgen.

Met FTX.com kun je verschillende regels maken, die je naar behoefte kunt in- en uitschakelen.

Elke 15 seconden controleren deze regels of de trigger waar is . Als dit het geval is, wordt de betreffende actie uitgevoerd. Het proces gaat door tenzij je een pauzeregel gebruikt – die de specifieke regel voor een bepaalde duur zal laten slapen.

Het belangrijkste is dat, tenzij je specifieke strategieën uitschakelt, alle regels tegelijkertijd worden uitgevoerd.

 

Ondersteunde rechtsgebieden

FTX is wereldwijd beschikbaar, behalve voor inwoners van de volgende landen en rechtsgebieden:

 • Cuba
 • Krim en Sebastopol
 • Syrië
 • Iran
 • Noord Korea
 • Antigua of Barbuda

Inwoners van de Verenigde Staten hebben toegang tot FTX.com via het speciale platform van de provider – FTX.US . Het platform heeft echter beperkte digitale activa en volatiliteitsproducten in vergelijking met FTX.com.

Evenzo kun je, afhankelijk van je locatie, enkele wijzigingen zien in de beschikbaarheid van sommige handelsinstrumenten. Inwoners van de VS hebben bijvoorbeeld geen legaal toegang tot FTT-tokens.

 

FTX.com handelskosten

Er zijn verschillende handelskosten en commissies waarmee je rekening moet houden bij het gebruik van FTX, die we hieronder in meer detail zullen bespreken.

 

Afnemer- en makerkosten

FTX heeft een tariefstructuur op basis van niveaus voor zijn futures- en spotmarkten. Het is gebruikelijk dat handelsplatforms lagere makerskosten in rekening brengen om een ​​groter orderboek op de beurs aan te moedigen.

Er zijn zes niveaus gecategoriseerd op basis van je handelsvolume van 30 dagen.

Tier 1-handelaren moeten een taker fee van 0,07% en een maker fee van 0,020% betalen .

Aan de andere kant, het hoogste niveau – niveau 6, wordt geleverd met 0,04% taker fee en 0% maker fee .

Handelskosten

 

FTX.com VIP-accounts

FTX heeft een exclusief VIP-programma voor professionele handelaren. Dit omvat verschillende voordelen, zoals:

 • Lagere handelskosten
 • Toegewijde accountmanagers
 • Flexibele API-limieten
 • Directe toegang tot senior ontwikkelaars
 • Een optie om input te leveren voor nieuwe FTX.com producten

 

Stortings- en opnamekosten

FTX brengt geen stortings- of opnamekosten in rekening voor cryptocurrency-transacties van en naar je digitale portemonnee.

Als je storting of opname echter je handelsvolume overschrijdt, kan de beurs je een vergoeding van maximaal 0,10% in rekening brengen. FTX.com zal contact met je opnemen als je deze vergoeding moet betalen.

In het geval van fiat-opnames, zal elk bedrag onder €10000 worden geleverd met een vergoeding van €75.

 

Andere handelskosten

 • Futures-afwikkeling: FTX.com brengt geen extra kosten in rekening voor de afwikkeling van futures.
 • Spottransacties: vergoedingen voor spottransacties worden afgetrokken van het activum dat je ontvangt. Als je bijvoorbeeld een kooporder op BTC/USD plaatst, worden je spothandelskosten in BTC in rekening gebracht. Als je een verkooporder plaatst, worden de kosten in USD in rekening gebracht.
 • Leveraged tokens: het kost 0,10% om een ​​token te maken en in te wisselen. Daarnaast ben je ook een dagelijkse beheervergoeding van 0,03% verschuldigd.
 • Eeuwigdurende contracten: het platform brengt een vergoeding in rekening voor eeuwigdurende contracten. Dit wordt echter niet bijgehouden door de exchange. In plaats daarvan wordt de financieringsvergoeding aan de andere kant van het contract aan de houders betaald.
 • Vergoedingen voor hefboomwerking: Er zijn ook hefboomkosten van toepassing. Een hefboomwerking van 50x verhoogt bijvoorbeeld je handelsvergoeding met 0,02%. Bij een hefboomwerking van 100x stijgen de handelskosten met 0,03%. Deze extra vergoedingen worden betaald aan het verzekeringshandelsfonds. Deze vergoeding is echter niet van toepassing als je gebruikmaakt van eeuwigdurende BTC- en ETH-contracten.
 • MOVE-contracten: vergoedingen met betrekking tot MOVE-contracten zijn afhankelijk van de prijs van de onderliggende waarde.
 • HTT-houderskorting: zoals we eerder hebben besproken, ontvangen FTT-tokenhouders ook extra kortingen op handelskosten. De omvang van deze vermindering hangt af van het bedrag aan FTT dat je aanhoudt.

 

FTX.com beveiliging

Net als elke andere cryptocurrency-uitwisseling in de ruimte, benadrukt FTX.com dat beveiliging bovenaan zijn prioriteitenlijst staat. Hiervoor heeft FTX.com een digitale portemonnee waar je je digitale bezittingen in kunt bewaren.

Het platform moedigt gebruikers ook aan om tweefactorauthenticatie te activeren – waarvoor een code nodig is om toegang te krijgen tot je handelsfondsen en om geld op te nemen.

Volgens de website werkt FTX.com regelmatig samen met onderzoekers om de veiligheid van haar producten en diensten te waarborgen.

Dat gezegd hebbende, bevat de FTX.com website momenteel geen speciale sectie over de beveiligingsaspecten van de uitwisseling. Aan de andere kant vindt je gedetailleerde rekeningen van hun liquidatiemotor en het verzekeringsfonds.

Dit geeft ons de indruk dat FTX.com serieus rekening heeft gehouden met de veiligheidsaspecten van het platform. Bovendien is FTX.com sinds de release vrij van beveiligingsinbreuken en heeft het ook geen malwarebedreigingen gehad.

Vanaf nu lijkt het erop dat FTX.com voldoende protocollen en systemen heeft voor de veiligheid van handelaren.

 

FTX.com Verzekeringsfonds

Aangezien FTX.com een hefboomwerking tot 101x toestaat, is het niet meer dan redelijk dat het platform voldoende verzekeringsfondsen heeft om verliezen van klanten te voorkomen.

Handelaren die profiteren van een hefboomwerking tussen 50x en 100x, moeten iets hogere handelskosten betalen, die rechtstreeks aan het verzekeringsfonds worden bijgedragen.

In het geval dat de FTX.com liquidatiemotor uitvalt, zal dit verzekeringsfonds worden gebruikt om handelaren uit te betalen die hun posities met verlies moesten sluiten. Een onvoorziene en plotselinge prijsdaling van Bitcoin zou bijvoorbeeld kunnen leiden tot de activering van dit verzekeringsfonds.

In het geval dat dit verzekeringsfonds onvoldoende blijkt te zijn om klanten te betalen, heeft FTX.com ongeveer 5% van de FTT-tokens die niet in eigendom zijn van FTX.com gereserveerd als een onvoorziene gebeurtenis.

Het FTX.com verzekeringsfonds is historisch gegroeid tijdens perioden van hoge volatiliteit. Deze extra opbrengsten worden onder FTT-tokenhouders verdeeld als ‘gesocialiseerde winsten’.

 

KYC-vereisten

Er is geen vereiste om een ​​KYC-proces te doorlopen bij het gebruik van FTX. In plaats daarvan heeft de uitwisseling drie niveaus van accountverificaties opgezet.

Voor Tier 0 – je hoeft alleen een e-mailadres op te geven om te beginnen met handelen. Maar je limieten worden beperkt tot €1000 per dag.

Voor Tier 2 moet je je land van verblijf opgeven, wat je een handelslimiet van €2000 per dag geeft.

Voor Tier 3 moet je een identiteitsbewijs met foto, een bewijs van adres en een bron van inkomsten overleggen. Dit zal resulteren in onbeperkte handelsvolumes en opnameverzoeken.

 

FTX.com gebruikerservaring

Het team achter FTX.com is toegewijd aan het ontwikkelen van een beurs die gemakkelijk toegankelijk is voor alle niveaus van handelaren. Dat is duidelijk op het moment dat je de FTX.com startpagina opent.

Het platform heeft een slaapinterface die kan worden geschakeld tussen lichte, donkere of zwarte modi. Je kunt de meeste informatie over wat FTX.com biedt direct op de startpagina krijgen zonder dat je je hoeft aan te melden.

Het beste van alles is dat je functies kunt slepen en ze opnieuw kunt rangschikken om een ​​lay-out voor het platform te maken die meer bij je past.

Daarnaast kunt je profiteren van een uitgebreide set artikelen, gebruikershandleidingen en tutorials over het gebruik van de FTX.com uitwisseling. Voor degenen die onderweg moeten handelen, heeft FTX.com ook een mobiele app boordevol handelshulpmiddelen en -functies.

Handelaren kunnen ook API-sleutels gebruiken om hun cryptohandel op de FTX.com beurs te automatiseren.

 

FTX.com klantenservice

Op het gebied van klantenservice heeft FTX.com ervoor gezorgd dat gebruikers ze via meerdere communicatiemiddelen kunnen bereiken.

Om te beginnen heeft FTX.com een uitgebreide set handleidingen en artikelen samengesteld over de verschillende functies van de beurs. Als je via deze handleidingen geen antwoord op je vraag kunt krijgen, is de livechatbox altijd beschikbaar.

Je kunt ook directe e-mails naar het klantenserviceteam sturen.

Met name heeft het FTX.com team stappen ondernomen om tegemoet te komen aan het uitgebreide gebruikersbereik via sociale-mediakanalen, waaronder Facebook en YouTube.

Daarnaast zijn er ook speciale Telegram- en WeChat-groepen voor verschillende talen, waar gebruikers kunnen communiceren met andere handelaren in de FTX.com gemeenschap.

 

Is FTX.com geschikt voor beginners?

Vergis je niet: verhandelbare derivaten zijn complexe financiële instrumenten. Met hefboomwerking en automatisering kan het verhandelen van cryptocurrency-derivaten een ingewikkeld proces zijn voor beginnende handelaren.

Bovendien brengt handelen met hefboomwerking een hoog risico met zich mee en is het beter geschikt voor ervaren handelaren.

Kijkend naar het brede scala aan aangeboden functies, is het duidelijk dat FTX.com niet specifiek op beginners was gericht . Het verhandelen van volatiliteitsproducten, inclusief opties, futures en tokens met hefboomwerking, vereist immers een diep begrip van de onderliggende waarde en de markt zelf.

Als zodanig raden we de handel in derivaten op FTX.com niet aan als je nog maar aan het begin staat van je cryptocurrency-handelsreis.

Dat gezegd hebbende, beschikt FTX.com nog steeds over tal van spotmarkten die niet algemeen beschikbaar zijn in andere cryptocurrency-uitwisselingen. Als je een beginnende handelaar bent die geïnteresseerd is in low-cap digitale activa, is het misschien de moeite waard om FTX.com te bekijken.

Zorg er echter voor dat je, voordat je erin duikt, onderzoek doet naar de respectieve cryptocurrency-markt.

 

Conclusie FTX.com crypto exchange

We beoordelen FTX.com als een leider in de Crypto-handelsarena. Ze verbeteren en groeien voortdurend in een snel tempo. Het platform maakt altijd indruk op handelaren met nieuwe innovatieve financiële producten en diensten.

Sinds de lancering is hun reputatie alleen maar gegroeid, in tijden van volatiliteit op de cryptomarkten heeft FTX.com zichzelf bewezen als een van de weinige gecentraliseerde beurzen die standhoudt. Toen Binance, Coinbase en anderen last hadden van downtime, schitterde FTX.

Hun CEO Sam Bankman-Fried is een prominent lid van de crypto-gemeenschap, zijn Twitter-account is zeker de moeite waard om te volgen. Hij komt over als een open en betrouwbaar persoon, wat een zeldzame eigenschap kan zijn in de competitieve wereld van cryptocurrency-handel.

Voor beleggers die op zoek zijn naar liquiditeit, is FTX.com de moeite van het bekijken waard. Het platform heeft verschillende functies die volledig uniek zijn voor de beurs, zoals leveraged tokens en voorspellingsmarkten.

Bovendien evolueert het continu om met nieuwe producten en oplossingen voor de handelsarena te komen. Als gevolg hiervan vestigt de beurs zich als een bestemming voor cryptocurrency-handelaren die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden.

Over het algemeen is FTX.com een geavanceerde en professionele cryptohandel en derivatenbeurs in het huidige cryptocurrency-landschap. Als je op zoek bent naar gegarandeerde liquiditeit en eerlijkheid, ondersteund door een robuuste infrastructuur, dan kan FTX.com de juiste beurs zijn voor je handelsdoelen.

 

FTX.com crypto broker review - Failliet - DeInternetBelegger.nl

FTX is een nieuw geregistreerd bedrijf. In 2019 besloten Sam Bankman-Fried en Gary Wang om een ​​bedrijf op te richten "door handelaren voor handelaren". Ze wilden een breed scala aan handelsproducten aanbieden in vergelijking met de bestaande cryptocurrency-uitwisselingen. De twee oprichters hebben uitgebreide ervaring in de handel, omdat ze bekend staan ​​om Alameda Research, een crypto-kwantitatief fonds dat bekend staat om zijn volume. FTX Exchange is eigendom van FTX Trading Limited, opereert vanuit Hong Kong en is momenteel opgenomen in Antigua en Barbuda. Hoewel het handelsplatform nog niet zo lang bestaat, lopen ze al voorop. Ze behoren immers al tot de top 6 Bitcoin-handelsplatforms in termen van dagelijks handelsvolume (spotmarkt en derivaten gecombineerd).

Applicatiecategorie: Trade

Waardering redacteur:
5
ftx crypto exchange
Eigenschappen
Geen demo account
€0 Minimale storting
Populair crypto trading platform!
FTX betaald de netwerkkosten bij opnames
Betaalmogelijkheden
Visa, Mastercard, Bankoverschrijving