De Beste Crypto Discord Groepen

Vraag je je af wat de beste Crypto Discord groepen van 2021 zijn?
De beste discord crypto groepen

Discord Crypto Groepen

Samen met Telegram Groups zijn Discord Cryptocurrency Groups een zeer populaire manier geworden voor cryptocurrency-handelaren om te communiceren en bij te blijven met andere handelaren en crypto-enthousiastelingen.

Hoe populair Telegram ook is, Discord heeft veel extra functies die Telegram niet heeft, daarom wordt Discord steeds meer het favoriete platform voor cryptocurrency-handelaren.

Wat zijn Crypto Discord groepen?

Discord heeft veel kanalen, elk kanaal heeft subkanalen of groepen waar gebruikers kunnen netwerken, communiceren, leren en bepaalde onderwerpen bespreken. Crypto-discordgroepen zijn subkanalen waar gebruikers met elkaar over cryptocurrency kunnen praten

Sommige cryptocurrency-discordgroepen richten zich op een bepaald aspect of sector van de crypto-industrie. Anderen hebben er die hun discussie baseren op diverse crypto-gerelateerde onderwerpen.

Zoals altijd is het onnodig om te zeggen dat u voorzichtig moet zijn bij het opvolgen van elk soort advies dat u van online gebruikers kunt krijgen, voordat u handelt, bestudeert en nadenkt over de transacties die u gaat doen.

Bekijk hieronder onze lijst van beste Crypto Discord groepen!

1. Axion

Axion is een bijeenkomst van vriendelijke mensen die samen willen groeien en elkaar willen helpen financiële vrijheid te bereiken.

Dit is een van de beste community’s om mensen te vinden om transacties en investeringen te bespreken, aangezien hun beheerders en analisten uiterst vriendelijk en behulpzaam van aard zijn.

Axion biedt ook premium handelssignalen, entry- en exitpunten in een transactie, samen met begeleiding om die transacties/investeringen uit te voeren.

Veel gidsen worden op aanvraag verstrekt en het VIP+ abonnement omvat zelfs gegarandeerde 1 op 1 gesprekken.

Het Axion team ziet u niet als klant of lid, maar als onderdeel van de familie.

Volg onderstaande link en word lid van de Axion Discord Groep!

2. Filthy Rich Futures

Filthy Rich Futures is een handelsgemeenschap die, zoals de naam al aangeeft, zich richt op de handel in futures. Futures zijn derivaten en hoewel dat misschien ingewikkeld klinkt, is het dat echt niet. Het lijkt erg op ouderwetse cryptohandel, met het verschil dat futures een hefboomvermenigvuldiger mogelijk maken die uw winst en verlies versnelt. De handel in futures brengt ook overheadkosten met zich mee, zoals commissies. Deze zijn verschillend voor elke beurs die futures ondersteunt.

Filthy Rich Futures handelt meestal met een hoge hefboomwerking, ergens tussen de 20 en 125x hefboomwerking. Vergis je niet, dit is hardcore handel die een groot risico op verlies met zich meebrengt. De kracht van deze groep is dat het risico strak wordt beheerd en dat nieuwe handelaren worden beschermd tegen grote verliezen door zeer specifieke handelsrichtlijnen.

De groep is relatief nieuw maar professioneel opgezet. Het strikte anti-spam/anti-scam beleid zorgt voor een zeer schone ervaring en de gemeenschap is erg behulpzaam en vriendelijk. De beheerders zijn beschikbaar voor vragen en proberen te helpen. Dit is een uitstekende plek om echt te leren handelen en succesvol te worden als handelaar door te oefenen wat je hebt geleerd. Het geadverteerde doel is om op dagelijkse basis misschien een bescheiden maar zeker stabiele winst te maken. Samengestelde rente doet de rest.

Volg de onderstaande link en word lid van de Filthy Rich Futures Discord Groep!

3. Satoshi's Data

Satoshi’s Data biedt een andere leerruimte dan de meeste Crypto Discord-groepen.

De manier waarop de groep is gestructureerd is erg interessant en origineel, het is verdeeld in verschillende secties, zoals constant bijgewerkt nieuws, handels  en futures chats, specifieke chats gericht op bepaalde altcoins en gratis handelssignalen met een enorm succespercentage.

Het Satoshi’s Data team is een groep ervaren en behulpzame handelaren, de gemeenschap is zeer actief en gastvrij en kijkt er altijd naar uit om nieuwe leden te helpen zich te vestigen.

Satoshi’s Data biedt ook een zeer betaalbaar premium abonnement, waarmee u toegang krijgt tot geavanceerde handelssignalen, deskundig handelsadvies, een leercentrum, muntonderzoek en een premium-chat.

Volg de onderstaande link en word lid van de Satoshi’s Data Discord Groep!

4. Cryptohub

Cryptohub is een groep gericht op gidsen voor beginners, het is 100% gratis en wil mensen echt in de goede richting begeleiden. Het primaire doel van de groep is om een hub te zijn waar mensen landen en worden doorverwezen naar andere crypto-gemeenschappen en betrouwbare uitwisselingen. De beheerder is gevestigd in Noorwegen en investeert sinds 2017 in cryptocurrencies, hij is buitengewoon behulpzaam en zijn onderzoek naar verborgen juweeltjes zal u ongetwijfeld helpen bij het vinden van een aantal zeer interessante projecten.

Volg de onderstaande link en word lid van de Cryptohub Discord Groep!

5. Elite Crypto Signals

Elite Crypto Signals is begin 2018 opgericht met als doel een community te verzamelen waar gebruikers elkaar helpen winst te maken in crypto, kort daarna kreeg de groep snel meer dan 7000 leden.

Sommige van de oprichtende leden van Elite Crypto Signals zijn sinds 2012 actief in de crypto business.

Elite Crypto Signals geeft handelssignalen op basis van technische analyse, ze analyseren de markt en zoeken naar goede entry- en exitpunten.

Het team biedt uitstekende Crypto signalen en Cryptovaluta training tegen een betaalbare prijs, al hun top resultaten kunnen worden geverifieerd in het Discord kanaal.

De groep draait helemaal om die vroege signalen, geld verdienen en succes vieren, Elite Crypto Signals biedt handelsmeldingen, training en ervaren begeleiding.

Volg de onderstaande link en word lid van de Elite Crypto Signals Discord Groep!

Top 3 Crypto Brokers