Over ons

Hoe werkt deinternetbelegger.nl?

Wie zijn wij?

DeInternetBelegger.nl is een initiatief van Webs Media en is een Nederlandse informatie en vergelijkingssite voor alles omtrent beleggen en online brokers in aandelen, cfd’s, crypto valuta en meer. DeInternetBelegger.nl is geen onderdeel van een online broker en opereert dus volledig zelfstandig.

Ons doel is om de consument van actuele informatie te voorzien over online handelen en investeren. Ook verzamelt DeInternetBelegger.nl klantbeoordelingen en ervaringen van iedere online handelsplatform. Het actueel houden van deze informatie is een belangrijk aspect van deze website.

Waar dient deze website voor?

Op DeInternetBelegger.nl kun je verschillende online brokers met elkaar vergelijken. En informatie inwinnen over de mogelijkheden van ieder handelsplatform.

Hoe vergelijken wij?

Standaard is het vergelijkingsoverzicht met alle online brokers gesorteerd op handelsplatforms die naar ons eigen inzicht en onze persoonlijke ervaring de beste keuze zijn. Vanaf de homepage kan er een keuze gemaakt worden uit het de beste beoordeelde brokers en onze persoonlijke top 3.

Wij geven geen advies bij het maken van keuze voor een online broker.