Ethereum prijs bereikt recordhoogte nu Shiba Inu de leidende ETH verbrander is

Het verbranden van munten verwijst naar het proces waarbij tokens uit de omloop worden gehaald en is het equivalent van de cryptomarkt voor het terugkopen van aandelen.
Ethereum prijs bereikt recordhoogte nu Shiba Inu de leidende ETH verbrander is-duplicate-1

Ether naar recordhoogte

Ether (ETH) klokte vrijdag een nieuw record, omdat blockchain-gegevens aantoonden dat smart-contract blockchain Ethereum meer tokens heeft verbrand dan het in de afgelopen 24 uur heeft uitgestoten, mede dankzij sterke actie in shiba inu (SHIB).

Het native token van de blockchain van Ethereum steeg naar $ 4.402 tijdens Aziatische uren, wat het vorige record van $ 4.379 bereikte in mei,

Tegen de gangbare prijs van $4.370 is de cryptocurrency op maandbasis met 45% gestegen ten opzichte van de 40% winst van bitcoin. De ether-bitcoin impliciete volatiliteitspread stijgt in een teken dat de markt verwacht dat ether de komende weken de prijsactie zal blijven leiden.

Gegevens bijgehouden door Tokenview laten zien dat Ethereum de afgelopen 24 uur 15.109,34 ETH heeft geproduceerd en 16.710,2 ETH heeft verbrand. Dat is een netto aanbodvermindering van 1.600 ETH.

Shiba Inu token burns

Shiba Inu, het platform achter de zelfverklaarde dogecoin-moordenaar, verbrandde 770.12 ETH en werd de op twee na grootste ETH-vernietiger. Uniswap v.2 en Tether vernietigden respectievelijk 2.729.22 en 1.248.72 ETH.
 
SHIB heeft deze maand maar liefst 800% verzameld en een recordhoogte van $ 0,00008870 bereikt. Volgens Defi Llama is de totale waarde die is vergrendeld in ShibaSwap, een gedecentraliseerde uitwisseling waarmee gebruikers SHIB kunnen inzetten, deze maand verdubbeld tot $ 512 miljoen.
 
Het verbranden van munten verwijst naar het proces waarbij tokens uit de omloop worden gehaald en is het equivalent van de cryptomarkt voor het terugkopen van aandelen.

Ethereum update 1559

Het Ethereum-verbeteringsvoorstel (EIP) 1559, geïmplementeerd op 5 augustus EIP 1559 , verbrandt een deel van de vergoedingen die aan de mijnwerkers zijn betaald, waardoor een aanzienlijk deel van de munten uit de circulatie wordt gehaald. De upgrade heeft de hoeveelheid verbrande ether gekoppeld aan het netwerkgebruik.
 

Sinds activering heeft de upgrade 668.339 ETH vernietigd, wat neerkomt op meer dan 50% van de nieuwe munten die in dezelfde periode zijn uitgegeven.

Optiehandelaren wedden om ether

Sommige optiehandelaren wedden dat Amerikaanse regelgevers binnenkort een op futures gebaseerd exchange-traded fund (ETF) zullen goedkeuren en goedkope out-of-the-money calls kopen in afwachting van een prijsstijging. Gegevens die door Laevitas zijn bijgehouden, tonen aan dat de ETH-oproep van $ 15.000 die in maart afloopt, de afgelopen dagen een sterke vraag heeft getrokken.

Top 3 Crypto Brokers