Binance crypto exchange/broker
Goed beoordeeld

Binance crypto broker review

Binance crypto exchange/broker
Goed beoordeeld
Binance review: De meest bekende crypto exchange ter wereld

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze dagelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen. Beleggen gaat gepaard met risico’s.

Voor- en nadelen

Wat is Binance?

Binance is een van de grootste cryptocurrency exchanges in termen van marktkapitalisatie en handelsvolume. In feite faciliteert het platform elke dag miljarden euros aan crypto handel. In deze review onderzoeken we alles wat er te weten valt over Binance. We nemen de kosten, commissies, verhandelbare activa, ondersteunde betaalmethodes en natuurlijk de veiligheid onder de loep.

Gemiddeld 0,10% - 0,20% per trade

Binance review

Binance is een crypto exchange die voor het eerst werd gelanceerd in 2017. Dit populaire platform is nu de thuisbasis van miljoenen handelaren over de hele wereld. Het is een van de grootste op de markt, naast FTX, Huobi , Bithumb en Bitfinex.

Binance heeft gemiddeld rond de $100 – $200 miljard dollar aan handelsvolume per dag, wat enorm is. De meeste klanten die Binance gebruiken, doen dit om op korte termijn te handelen.

Dit komt omdat het platform honderden verhandelbare markten biedt voor crypto valuta in alle soorten en maten. Het biedt ook super competitieve handelscommissies die beginnen bij slechts 0,10% per trade. Dit zorgt ervoor dat het platform geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde handelaren.

Met Binance kun je in Nederland crypto kopen met een creditcard of via een derde bitcoin verkoper zoals Bitonic. Je betaalt 2% en de meeste kaarttypes worden ondersteund. Wat het handelsplatform zelf betreft, is Binance zeer bevorderlijk voor doorgewinterde handelaren.

Dit komt omdat het boordevol tools en functies zit. Binance heeft ook een eigen cryptocurrency. De Binance Coin (BNB) biedt houders nog lagere handelskosten. Hoewel dit misschien niet al te innovatief klinkt, heeft de digitale valuta een huidige marktkapitalisatie van meer dan 100 miljard dollar.

 

Keuze uit het grootste aanbod coins en altcoins

In termen van aanbod coins en altcoins, is Binance samen met Bitfinex en FTX één van de grootste qua aanbod aan handelsparen en bovendien ook nieuwe listings. Voordat we daar aan beginnen, moeten we er rekening mee houden dat de beschikbaarheid van de door jouw gekozen cryptocurrency afhankelijk is van welk deel van de Binance website je gebruikt.

Dat wil zeggen, als je Binance wilt gebruiken als een manier om cryptocurrencies te kopen met een creditcard, dan zul je de brokerage service gebruiken (LITE versie). Dit betekent dat je toegang hebt tot een klein aantal munten die je kunt kopen met euros. Denk hierbij aan de grote crypto munten zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin of Ripple.

Ga je Binance gebruiken als je voornaamste handelsplatform voor crypto, dan is de lijst met crypto’s om uit te kiezen aanzienlijk langer. Je kunt op Binance crypto munten traden tegen euro’s, dollars, maar nog belangrijker Tether (USDT). Waarom is dit belangrijk? Omdat Tether handelsparen het grootste handelsvolume in de hele crypto markt bieden. Heb je nou als doel om zoveel mogelijk Bitcoin te vergaren, dan kun je naast USDT handelen tegen BTC. BTC biedt samen met Tether het grootste handelsvolume in de hele crypto markt.

Wat we ook leuk vinden aan het crypto exchange Binance, is dat het vaak de plek is om toegang te krijgen tot kleine, minder liquide digitale munten. Nu moeten we er rekening mee houden dat, hoewel de meeste mensen Binance gebruiken om actief digitale munten te verhandelen, je het platform ook kunt gebruiken om de door jou gekozen crypto valuta te kopen en dan naar je crypto wallet te verzenden (Om voor lange tijd te bewaren).

Al met al, als een cryptocurrency het kopen of verhandelen waard is, is de kans groot dat je bij Binance een geschikt paar vindt.

 

Binance derivatenmarkten

Hoewel we de traditionele makelaars- en uitwisselingsdiensten van het platform al hebben besproken, is het belangrijk op te merken dat Binance ook populair is bij doorgewinterde handelaren die toegang willen hebben tot crypto-derivaten. In de voorhoede van deze is het platform van de handel in futures en opties handel afdeling.

 

Binance futures

Binance biedt een goede selectie van termijnmarkten. Hierdoor kunt u meer geavanceerde transacties plaatsen – zowel lang als kort. De futures-afdeling van Binance wordt gedomineerd door USDT/BTC, zodat u kunt speculeren over de toekomstige waarde van Bitcoin ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

Het opvallende verkoopargument hier is dat u met Binance Bitcoin-futures kunt verhandelen met een hefboomwerking tot 125x. Dit betekent dat een saldo van €100 een maximale handelswaarde van €12.500 zou toestaan.

Dit is met name interessant als je kijkt naar de leverage caps die op Britse particuliere klanten worden geplaatst. Zo vielen vóór januari 2021 Britse handelaren onder de bevoegdheid van ESMA. Dit betekende dat de maximale hoeveelheid hefboomwerking die op cryptocurrency-derivaten kon worden toegepast slechts 1:2 was.

Maar de FCA heeft deze complexe financiële instrumenten sindsdien verboden. Binance opereert echter in een grijs regelgevend gebied, omdat u technisch gezien geen cryptocurrencies verhandelt tegen fiatgeld. In plaats daarvan verhandel je Bitcoin tegen USDT.

Desalniettemin biedt Binance ook futures-markten op een selectie van andere cryptocurrencies, waaronder Ethereum, Litecoin en Stellar.

 

Binance opties

Naast futures kun je met Binance ook cryptocurrency-opties verhandelen. Dit omvat markten op Bitcoin, Ethereum, Ripple, Binance Coin en Link – allemaal verhandelbaar tegen USDT.

Hoewel dit een manier is om met een laag risico toegang te krijgen tot de door je gekozen cryptocurrency, hebben Binance-opties een maximale duur van slechts 1 dag.

Als je dus langere optiecontracten wilt verhandelen, moet je een alternatief platform overwegen.

 

Binance kosten

In dit deel van onze Binance review gaan we elke vergoeding bespreken waarvan je op de hoogte moet zijn wanneer je het platform gebruikt om te kopen of te handelen. Laten we beginnen met stortings- en opnamekosten.

 

Stortingskosten

Als je Binance voor het eerst gebruikt en je moet nog cryptocurrency kopen , kun je besluiten om een ​​aankoop te doen met je bankpas/creditcard.

Dit kan zijn omdat u wilt investeren in een digitale valuta of u wilt gewoon geld op uw Binance-account storten zodat u kunt beginnen met handelen. Hoe dan ook, Binance ondersteunt zowel debet- als creditcards die zijn uitgegeven door Visa en MasterCard.

Je betaalt een variabele vergoeding van 2%. Als je dus €500 zou storten met je Visa kaart, kost dit je €10 aan kosten. Hoewel dit goedkoper is dan de 3,99% die Coinbase in rekening brengt, rekent FCA-gereguleerde broker eToro slechts 0,5%.

Je kunt echter gratis geld storten met een ondersteunde crypto valuta. Ook met opnames.

 

Handelskosten

Uit onze Binance review bleek dat het platform gebruikmaakt van een vergoedingsstructuur voor market makers en takers. In alle opzichten, als je een informele handelaar bent, wordt je gedefinieerd als een market taker. Dit betekent simpelweg dat je de liquiditeit gebruikt die al beschikbaar is bij Binance.

Tenzij je de hele maand grote volumes verhandelt, betaalt je een commissie van 0,1% per trade. Dit betekent dat je 0,1% betaalt wanneer je je transactie opent en opnieuw wanneer je deze sluit.

Hoe dan ook, de Binance handelskosten zijn zeer competitief. Alleen het commissievrije platforms van eToro kan dit evenaren.

Houd er rekening dat als je een saldo van Binance Coins (BNB) in je portemonnee (Wallet) hebt, je 25% korting krijgt op de bestaande commissie op een trade.

 

Andere kosten

Als je besluit om in futures te handelen, betaal je een vergoeding van 0,02%, wat nog concurrerender is. De vergoeding die je betaalt om opties te verhandelen is afhankelijk van de markt. Dit is echter volledig ingebouwd in de premie die je betaalt om toegang te krijgen tot opties. Er zijn geen lopende accountkosten bij Binance.

 

Binance kostenoverzicht

 • Debet en creditcard stortingen: 2%
 • Handelscommissie: 0,1%
 • Futures vergoeding: 0,02%
 • Opties kosten: Variabele kosten

 

Binance aankooplimieten

Als het gaat om Binance limieten, is dit afhankelijk van verschillende factoren. Als je bijvoorbeeld Binance gebruikt om te handelen en je stort geen geld met een fiat-valuta, dan hoef je geen KYC (know your customer) verificatie procedure te doorlopen.

Dit beperkt je dagelijkse handelsvolume tot 2 Bitcoin. Op het moment van schrijven is dat meer dan €28.000. Als je vervolgens enkele verificatiedocumenten uploadt, is de 2 Bitcoin limiet niet meer van toepassing, in plaats daarvan is de eerst volgende Bitcoin opname limiet 100 BTC.

Als het gaat om het kopen van cryptocurrency met je creditcard, kun je niet verder gaan totdat je een kopie van je paspoort of rijbewijs hebt ingediend. Daarna worden je limieten op het scherm weergegeven.

 

Binance portemonnee (crypto wallet)

Als het gaat om het opslaan van je cryptocurrency, biedt Binance twee opties. Je kunt je munten in de Binance webportemonnee achterlaten. Of je kunt ze opnemen in de eigen Trust Wallet van het platform, die wordt geleverd in de vorm van een mobiele app.

 

Web portemonnee

Enerzijds is het opslaan van uw cryptocurrencies in je Binance web portemonnee verreweg de handigste optie op tafel. Dit verlicht niet alleen de noodzaak om te begrijpen hoe prive crypto portemonnees werken, maar het verzilveren van je positie kan met één klik op de knop worden gedaan.

Als je echter een grote hoeveelheid cryptocurrency koopt, wil je misschien heroverwegen om ze in een webportemonnee te bewaren. Dit komt omdat als het platform wordt gehackt, je munten kunnen worden gestolen.

Dat gezegd hebbende, staat Binance bekend om zijn eersteklas beveiligingscontroles, die we hieronder in meer detail zullen bespreken.

Twee-factorenauthenticatie

Je moet er ongetwijfeld voor zorgen dat je Two-Factor Authentication (2FA) instelt op je Binance-account. Voor degenen die het niet weten, 2FA vereist toegang tot een secundair apparaat voordat je belangrijke accountfuncties kunt uitvoeren, zoals inloggen of geld opnemen.

In het geval van Binance komt dit in de vorm van sms of Google Authenticator. Simpel gezegd, elke keer dat je toegang wilt tot je account, stuurt Binance een unieke pincode naar je mobiele telefoon.

Vervolgens moet je deze pincode op het scherm invoeren. Dit maakt het moeilijk, maar niet onmogelijk, voor een derde partij om zonder je toestemming toegang te krijgen tot je account.

Geautoriseerde apparaten

Wanneer je voor het eerst inlogt op je Binance-account, wordt het apparaat dat je gebruikt gemarkeerd als ‘geautoriseerd’. Als je vervolgens echter probeert in te loggen met een ander apparaat, moet je dit per e-mail bevestigen.

Je kunt zich bijvoorbeeld registreren op je laptop en enkele dagen later inloggen met je mobiele telefoon. Voordat je toegang kunt krijgen, moet je dit verifiëren door op de bevestigingslink van de e-mail te klikken.

Je kunt vanuit je Binance-account bekijken welke apparaten zijn geautoriseerd.

Portemonnee-adresbeheer

Met deze beveiligingsfunctie bij Binance kun je het aantal opnameadressen dat kan worden gebruikt, beperken. Als je doorgaat met het aanvragen van een opname naar een nieuw portemonnee-adres, moet je dit per e-mail bevestigen.

Antiphishing-code

Phishing is een serieus probleem in de online ruimte – niet alleen in het geval van cryptocurrencies. Dit is wanneer je een e-mail ontvangt die lijkt te zijn verzonden door een vertrouwde entiteit, maar in werkelijkheid frauduleus is.

Degenen achter dergelijke aanvallen zijn tegenwoordig buitengewoon bekwaam, omdat het vrijwel onmogelijk is om het verschil te zien tussen ‘echt’ en ‘imitatie’.

Dit is waarom we het leuk vinden dat Binance een Anti-Phishing Code-functie biedt. Simpel gezegd, hiermee kun je een ‘veilig’ woord selecteren vanuit je account. Dan weet je dat elke Binance-e-mail die je ontvangt legitiem is als deze dit woord bevat.

 

Trust Wallet

Hoewel de Binance web portemonnee boordevol beveiligingscontroles zit, kunnen sommigen van jullie besluiten om je crypto bezittingen op te nemen in een privé portemonnee. Er is keuze uit honderden privé portemonnees, waaronder de Trust Wallet.

Deze iOS en Android app portemonnee is gemaakt door Binance, dus het is de moeite waard om te overwegen of je de beurs uiteindelijk gebruikt om te handelen, of alleen op om te kopen en vervolgens bewaren. De Binance Trust Wallet is gratis te downloaden en te gebruiken en is compatibel met zowel iOS als Android apparaten.

De portemonnee ondersteunt niet alleen duizenden digitale valuta, maar is ook compatibel met meer dan 40 verschillende blockchains. Dit kan handig zijn als je een zeer diverse portefeuille aan crypto valuta hebt en je je munten op één veilige plek wilt bewaren. Cruciaal is dat de Trust Wallet gedecentraliseerd is, wat zowel een voordeel als een nadeel is.

Het voordeel is dat je toegang hebt tot de privésleutels van je portemonnee. Dit is een lange sleutel aan tekst en cijfers waarmee je je crypto munten altijd kunt herstellen op een ander apparaat of in een andere wallet. Het nadeel is dat je de volledige verantwoordelijkheid moet nemen voor de veiligheid van je crypto.

Als iemand bijvoorbeeld toegang heeft gekregen tot je portemonnee, kan diegene onmiddellijk de portemonnee leegtrekken door de crypto’s over te maken naar een andere wallet. Als dit zou gebeuren, zou je geld voor altijd weg zijn. Dit is de reden waarom er altijd een grote afweging is tussen veiligheid en gemak bij het beslissen hoe je je cryptocurrencies opslaat.

 

Binance mobiele app

Niet te verwarren met de eerder besproken Trust Wallet, biedt Binance ook een volwaardige mobiele handelsapp. De app geeft je toegang tot je primaire Binance-account, wat betekent dat je de meeste taken kunt uitvoeren. Je kunt in de app zelfs meerdere Binance accounts toevoegen en tegelijkertijd beheren!

De Binance-app biedt ieder crypto handelspaar dat je ook op de hoofdwebsite vindt. Als zodanig kun je crypto naar crypto paren , maar ook crypto naar fiat of andersom kopen, verkopen en verhandelen, waar je ook ter wereld bent. Daarnaast kun je de Binance app ook gebruiken om Bitcoin , Ethereum, Litecoin en Ripple te kopen.

Het enige wat je hoeft te doen is je kaartgegevens in te voeren en de transactie wordt binnen enkele seconden voltooid. Je moet echter eerst je identiteit hebben geverifieerd. In termen van feedback van huidige en eerdere gebruikers wordt de Binance app hoog gewaardeerd. In de Google Play Store heeft de Binance App een beoordeling van 4,4 van de 5 sterren, met meer dan 440 duizend recensies. De app is bovendien al meer dan 10 miljoen keer gedownload.

De Binance app komt tevens met alle beveiligingscontroles die we eerder hebben besproken. Onder meer (Google) Authenticator (Download Android Play Store / Apple App Store) 2FA, sms 2fa, email 2fa verificatie, portemonneebeheer, geautoriseerde apparaatbevestiging en nog een aantal hardware opties zoals yubikey.

 

Binance gebruikerservaring

Binance biedt producten en diensten voor handelaren en investeerders met alle vaardigheden, vergelijkbaar met andere beurzen zoals FTX.com. Of het platform gebruiksvriendelijk is of niet, hangt af van waarvoor je het gebruikt.

Als je bijvoorbeeld van plan bent om Binance te gebruiken om Bitcoin met een betaalpas te kopen, is het proces buitengewoon eenvoudig, zelfs als je weinig tot geen ervaring heeft met online beleggen. Dit komt omdat het een eenvoudig proces van 3 stappen is om een ​​account te registreren, een kopie van je paspoort/rijbewijs te uploaden en vervolgens je kaartgegevens in te voeren.

Aan de andere kant, als je cryptovaluta-paren wilt verhandelen, kan worden beweerd dat Binance enigszins complex is. Dit komt omdat het platform vol zit met geavanceerde handelshulpmiddelen. Dit zal enorm voordelig zijn als je een doorgewinterde handelaar bent, maar niet zozeer als je een nieuweling bent.

Het proces van het storten en opnemen van geld met een cryptovaluta is echter relatief eenvoudig. Zodra je op de cryptovaluta klikt waarmee je je account wilt vinden, toont Binance je het unieke portemonnee-adres waarnaar je het geld moet sturen.

 

Binance handelstools en functies

In navolging van het bovenstaande gedeelte, ontdekte onze Binance review dat het platform een ​​grote selectie aan tools en functies biedt.

De meest opvallende worden hieronder in meer detail besproken.

 

Soorten bestellingen

Binance biedt een groot aantal ordertypes waaruit je kunt kiezen wanneer je handelt.

 • Marktorder: Als je het eenvoudig wilt houden, kun je kiezen voor een marktorder. Dit betekent dat Binance je positie in minder dan een seconde zal uitvoeren, tegen de eerstvolgende beschikbare marktprijs.
 • Limietorder: Of je kunt ervoor kiezen om een ​​limietorder in te stellen. Hiermee kun je de prijs specificeren waartegen je je Binance transactie wilt plaatsen.
 • Stop-Loss: Je kunt je potentiële verliezen met dit ordertype bij Binance beperken. Voer eenvoudig de prijs in waarmee je je transactie wilt verlaten en Binance zal deze sluiten als deze wordt geactiveerd.
 • Take-Profit: Binance biedt ook take-profit orders. Hiermee kun je de prijs specificeren waarop je je transactie wilt sluiten, wanneer je een vooraf gedefinieerd winstdoel bereikt.
 • Stop-Trailing Order: Met dit ordertype kun je ‘in het spel blijven’ wanneer je winst maakt. Als je bijvoorbeeld de stop-trailing-order instelt op 5%, wordt je transactie alleen gesloten als je 5% in waarde verliest. De uitstapprijs zal echter automatisch stijgen als je transactie in waarde blijft stijgen.

Opmerking: als je een platform van derden gebruikt om via een API-sleutel op Binance te handelen, heb je toegang tot nog meer ordertypes. 

 

Margehandelstypes

Als je een hogere risicotolerantie heeft, komt je misschien in de verleiding om Binance te gebruiken om op marge te handelen. Dit betekent dat je met meer geld kunt handelen dan je op je rekening hebt staan ​​- dus je leent in feite het overtollige geld van Binance.

Dit gaat op zijn beurt gepaard met dagelijkse rentekosten, ook wel ‘overnight financiering’ of ‘swap’-vergoedingen genoemd. In termen van limieten is dit afhankelijk van de cryptovaluta die je verhandelt en je huidige accountniveau. Zoals we eerder kort opmerkten, voerde de FCA in januari 2021 een verbod op cryptoderivaten in voor Nederlandse retail klanten, inclusief margehandel.

Daarvoor was een hefboomwerking tot 1:2 beschikbaar. Binance biedt echter doorgaans een hefboomwerking van 1:5 aan alle rekeninghouders, ongeacht de locatie. Als je Bitcoin-futures verhandelt, worden deze limieten verhoogd tot 1:125, wat enorm is.

Is dit legaal? Welnu, dit lijkt een beetje een grijs gebied te zijn, aangezien Binance derivaten geen CFD’s zijn.

Bovendien is er geen fiat-valuta bij de transactie betrokken, omdat elk verhandelbaar paar twee digitale valuta’s bevat. Aangezien Binance je in staat stelt om een ​​account te openen en anoniem te handelen, valt nog te bezien hoe de FCA de nieuwe regels zou handhaven.

 

Verdien rente

In tegenstelling tot aandelen (dividenden), obligaties (couponbetalingen) en onroerend goed (huurbetalingen) genereren cryptovalutas geen regelmatig inkomen. Integendeel, de go-to-manier om geld te verdienen is in de hoop dat de respectieve cryptovaluta in waarde stijgt.

Binance biedt echter een innovatieve functie waarmee je rente kunt verdienen op je cryptovaluta-bezit. Dit werkt als een traditionele Nederlandse spaarrekening, in die zin dat je een vast tarief op je deposito’s krijgt.

Er zijn twee opties beschikbaar: een flexibel account of een vast account. Net als in de echte wereld, kun je met dit laatste een hogere rente verdienen. Maar je geld wordt voor een bepaalde periode geblokkeerd. Als je kiest voor de flexibele optie, kun je je geld op elk gewenst moment opnemen.

 

Flexibel sparen

Als je van het geluid van de flexibele spaarrekening bij Binance houdt, worden meer dan 50 digitale valuta’s ondersteund.

Dit bevat:

 • Bitcoin:1,20% APY
 • Tether:5,32% APY
 • Golven:5% APY
 • Cardano:0,70% APY
 • Litecoin:0,42% APY

 

Vergrendelde besparingen

Als je je cryptovaluta-fondsen graag vastzet, kun je kiezen uit een periode van 7, 14, 30 of 90 dagen. Hoe langer de looptijd, hoe hoger het rendement.

Dat gezegd hebbende, zijn er slechts vier cryptocurrencies beschikbaar op de vergrendelde spaarplannen, die hieronder worden vermeld:

 • Tether: 7% APY (90 dagen)
 • BUSD: 7% APY (90 dagen)
 • USDC: 6% APY (90 dagen)
 • EOS: 3,8% APY (7 dagen)

 

Crypto leningen

De arena voor cryptovaluta-leningen is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Met dit in gedachten is Binance sindsdien op de markt gekomen.

In zijn meest basale vorm werkte dit als een beveiligde lening. Dit komt omdat je een activum als onderpand moet plaatsen, dit kan een cryptovaluta of fiat-valuta zijn. Vervolgens krijgt je een LTV-verhouding (Loan to Value) aangeboden, afhankelijk van wat je als onderpand opgeeft en welke cryptovaluta/fiat-valuta je wilt lenen.

Bijvoorbeeld:

 • Laten we aannemen dat je Bitcoin aanhoudt, maar dat je wat broodnodig kapitaal moet vrijmaken.
 • Omdat je je Bitcoin niet wilt verkopen, kun je deze als onderpand onderbrengen via de Binance crypto leningsfunctie.
 • Daarbij wordt je een LTV-ratio van 65% aangeboden. Dit betekent dat als je voor €1000 aan Bitcoin als onderpand inzet, je €650 in euros kunt lenen.

Je kunt het geld 7, 14, 30 of 90 dagen lenen, waarbij de rentevoet afhankelijk is van de door je gewenste looptijd. Terwijl een looptijd van 7 dagen zich bijvoorbeeld vertaalt in een jaarlijkse rente van 18,25%, is een periode van 90 dagen iets hoger met 19,98%.

 

Binance betaalpas

Binance biedt nu zijn eigen Visa betaalpas aan. Hiermee kun je je cryptovaluta saldo in de echte wereld uitgeven. Of dat nu bij een geldautomaat, online of in de winkel is, je kunt de kaart overal gebruiken waar Visa wordt geaccepteerd.

Dit werkt als volgt:

 • Je boekt €500 aan Bitcoin over van je Binance account naar je bankpas
 • Je gebruikt de kaart om te betalen voor een kopje koffie, met een transactie van €2,50
 • De handelaar verwerkt de Visa-kaart zoals normaal
 • Achter de schermen zal Binance automatisch de conversie voor je uitvoeren, op basis van de huidige contante wisselkoers

Bovendien zijn er kosten aan verbonden en deze kunnen variëren afhankelijk van hoe je de kaart gebruikt. je kunt de Binance website raadplegen voor meer informatie over welke kosten van toepassing zijn.

 

Binance betalingen

We hebben betalingen eerder in deze gids kort besproken, maar we zullen het samenvatten, zodat je een volledig overzicht heeft van welke stortings-/opnamemogelijkheden er zijn.

Allereerst kun je eenvoudig geld storten en opnemen met een cryptovaluta. Hier zijn geen kosten aan verbonden en transacties duren doorgaans 10-20 minuten voordat ze in je Binance account worden weergegeven. Als je geen cryptovaluta bij de hand hebt, kun je je creditcard gebruiken. Zoals we eerder opmerkten, kost dit je 2%.

Daarnaast kun je ook geld storten via een bankoverschrijving. Omdat Binance is ingesteld met het Faster Payments Network, duurt het meestal maar een paar minuten om te verwerken. Er zijn geen kosten verbonden aan het storten op deze manier, maar er worden wel €1,50 opnamekosten in rekening gebracht.

Ter verduidelijking, als je alleen geld stort en opneemt met een cryptovaluta, zal Binance je niet vragen om documentatie in te dienen (maximaal 2 BTC per dag). Maar als je kiest voor een pinpas/creditcard of bankoverschrijving, moet je eerst een kopie van je paspoort of rijbewijs uploaden.

Als het gaat om opnametijden, is het proces supersnel wanneer je uitbetaald door cryptovaluta over te zetten naar een privéportemonnee. In feite zou het minder dan 20 minuten moeten duren voordat het geld arriveert. Als je uitbetaald via fiat-valuta, verwacht dan langer te wachten.

 

Binance minimale storting

Binance hanteert geen minimum stortingsbedrag. Dit is het geval ongeacht of je een bankpas/creditcard, bankoverschrijving of cryptovaluta gebruikt.

 

Binance regelgeving en licenties

Binance een wereldwijde organisatie die klanten uit meer dan 100 landen behandelt. Het faciliteert elke dag miljarden dollars aan cryptovaluta-transacties en biedt complexe financiële markten voor futures en opties.

Als zodanig zou je denken dat Binance in verschillende rechtsgebieden is gereguleerd, maar dit is een beetje een grijs gebied. Toen Binance bijvoorbeeld zijn hoofdkantoor naar Malta verhuisde, werd aangenomen dat het platform werd gereguleerd door de eilandnatie.

De Malta Financial Services Authority (MFSA) heeft sindsdien echter een verklaring naar voren gebracht waarin wordt opgemerkt dat Binance niet onder de bevoegdheid van nationale toezichthouders valt.

Het goede nieuws is dat Binance sindsdien toestemming heeft gekregen van de FCA. Dit is wat het in staat stelt om cryptocurrencies te verkopen in ruil voor een bankpas/creditcard of bankoverschrijving. Dat gezegd hebbende, als je vervolgens de wereldwijde Binance uitwisseling gaat gebruiken om cryptocurrencies te verhandelen of toegang te krijgen tot futures/opties, valt dit niet onder de bevoegdheid van de FCA.

 

Binance contact en klantenservice

Als wereldwijde beurs biedt Binance 24/7 klantenondersteuning. Als je in realtime met een agent moet spreken, biedt Binance wel een livechat-faciliteit.

Je moet eerst door hoepels springen door uit te leggen waar je vraag betrekking op heeft en dat de sectie veelgestelde vragen het probleem niet heeft kunnen oplossen. Vervolgens wordt je toegevoegd aan de wachtrij. Hoe lang je moet wachten, hangt af van hoe druk het Binance ondersteuningsteam is.

Je kunt ook een bericht sturen vanuit je Binance accountdashboard.

 

Conclusie

Samenvattend is Binance zeker een van de beste cryptocurrency handelsbeurzen. Dit wordt volledig gevalideerd door het dagelijkse handelsvolume van meer dan 100 miljard dollar. Het platform biedt honderden handelsparen, commissies van slechts 0,1% per trade en de mogelijkheid om geld te storten en op te nemen in euros.

 • Grootste aanbod in crypto
 • Grootste crypto handelsvolume in de hele crypto markt
 • De meest uitgebreide set aan DEFI (Decentrale Financiële) instrumenten
 • Na eToro de laagste fee in de crypto markt. Maar wel 100x meer crypto coins en altcoins beschikbaar
 • Prettige interface, apps en windows desktop applicatie.
 • Klantenservice kan traag zijn. De live chat reageert echter vrijwel altijd in rap tempo
Binance crypto broker review - DeInternetBelegger.nl

Binance is een van de grootste cryptocurrency exchanges in termen van marktkapitalisatie en handelsvolume. In feite faciliteert het platform elke dag miljarden euros aan crypto handel. In deze review onderzoeken we alles wat er te weten valt over Binance. We nemen de kosten, commissies, verhandelbare activa, ondersteunde betaalmethodes en natuurlijk de veiligheid onder de loep.

Applicatiecategorie: Trade

Waardering redacteur:
5
Binance crypto exchange/broker
Eigenschappen
Geen demo account
€100 Minimale storting
Uitstekende Windows Desktop App
De grootste crypto exchange ter wereld
Betaalmogelijkheden
Bitonic, Visa, Mastercard, Advcash, P2P Bank Transfer