Coinbase Crypto Broker
Matig beoordeeld

Coinbase crypto broker review

Coinbase Crypto Broker
Matig beoordeeld

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze dagelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen. Beleggen gaat gepaard met risico’s.

Voor- en nadelen

Wat is Coinbase?

Coinbase is een van de meest gevestigde cryptocurrency-uitwisselingen in de Verenigde Staten en een van de grootste ter wereld. Maar houd altijd rekening met de risico’s van het verhandelen van deze speculatieve valuta’s.

Gemiddeld 0,50% - 4,50% per trade

Coinbase review

Coinbase heeft zijn crypto aanbod enorm uitgebreid, nu met toegang tot bijna 100 cryptovaluta.

Cryptovaluta is verzekerd in het geval dat de website wordt gehackt, wat een zeldzaam aanbod is in de cryptowereld.

Coinbase gebruikers kunnen op twee platforms handelen: het originele Coinbase-platform, waarmee gebruikers Amerikaanse dollars kunnen gebruiken om cryptocurrency te kopen, en Coinbase Pro. Coinbase Pro, voorheen bekend als GDAX, heeft geavanceerde grafiekfuncties en stelt gebruikers in staat crypto transacties uit te voeren, evenals markt-, limiet- en stoporders te plaatsen.

Coinbase Earn is een nieuwe manier om te verdienen terwijl je leert, Coinbase biedt een reeks videolessen en examens om gebruikers te informeren over cryptocurrency handel en enkele van de aangeboden cryptocurrencies. En door de lessen te volgen, kunnen gebruikers bepaalde cryptocurrencies verdienen.

 

Coinbase kosten

Coinbase heeft hogere kosten (en soms een meer verwarrende kostenstructuur) dan andere online crypto beursen. Coinbase is daarom bedoeld voor crypto handelaren die op zoek zijn naar gemak (Comfort kost in dit geval absurd veel geld). Maar ook voor handelaren die gemakkelijk de ene cryptocurrency naar de andere willen converteren, alhoewel dit toch veel makkelijker gaat met crypto beurs Binance. heeft hogere kosten (en soms een meer verwarrende kostenstructuur) dan andere cryptocurrency-uitwisselingen.

 

Minimale storting

Het minimumbedrag dat nodig is om cryptovaluta op Coinbase te kopen is 2 euro, het laagst mogelijke bedrag alhoewel je door direct crypto naar je coinbase pro wallet te sturen, een nog lager bedrag kan storten.

 

Handels- en transactiekosten

De kostenstructuur van Coinbase is een verwarrende combinatie van elementen die afhankelijk zijn van twee factoren:

  • Coinbase rekent een spread van ongeveer 0,5% voor de verkoop en aankopen van cryptocurrency; tarieven kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van marktschommelingen.
  • Coinbase brengt ook een vergoeding in rekening, de hoogste van een vast bedrag of een variabel bedrag, afhankelijk van het gekochte bedrag en het betalingstype.

 

Aantal cryptocurrencies

Coinbase biedt meer dan 100 crypto munten voor Amerikaanse klanten om te handelen, weinig vergeleken met Binance of FTX die meer dan 500 tot zelfs duizenden crypto handelsparen bieden.

 

Crypto to crypto handelsparen

Coinbase biedt ongeveer 80 crypto-naar-crypto-handelsparen, met tientallen die kunnen worden verhandeld voor bitcoin en ether, en meer dan 10 valuta’s die kunnen worden verhandeld met stablecoins zoals USDC – een munt waarvan de prijs altijd gelijk is aan US $1.

 

Crypto wallet beveiliging

Hoewel cryptocurrency exchanges niet worden beschermd door de FDIC of de SIPC, zegt Coinbase dat alle digitale valuta die het platform online heeft, verzekerd zijn. Het bedrijf zegt dat het minder dan 2% van het klantengeld online houdt, terwijl de rest is opgeslagen in offline koude opslag (cold storage), buiten het zicht van hackers, en zegt dat als het een inbreuk zou meemaken op de online portemonnees, de verzekeringspolis zou uitbetalen om eventueel verloren geld van klanten als gevolg daarvan te dekken.

Het bedrijf merkt op dat de verzekering alleen verliezen dekt die verband houden met Coinbase beveiliging of diefstal door werknemers. Inbreuken op individuele Coinbase accounts (bijvoorbeeld wanneer je wachtwoord is gehackt) worden niet gedekt.

 

Mobiele Coinbase app

De Coinbase apps voor iOS en Android worden hoog gewaardeerd door gebruikers en bevatten veel van dezelfde functies en functies als op de desktop versie van de website.

 

Coinbase klantenserivce

Coinbase worstelt in de categorie klantenondersteuning, of eigenlijk is de klantenservice van Coinbase ronduit slecht. Klanten hebben de mogelijkheid om ondersteuning aan te vragen via e-mail en Twitter, en ze kunnen ook vragen om telefonisch met iemand te spreken via een formulier op de website. Het is echter duidelijk dat Coinbase je probeert te helpen eventuele problemen op te lossen via een helppagina voordat ze telefoontjes of e-mails aannemen.

Als je denkt dat je account op de een of andere manier is gehackt, of als er verdachte activiteiten zijn geweest, is er een geautomatiseerd telefoonsysteem dat je kunt bellen om je account te vergrendelen.

We moeten er rekening mee houden dat Coinbase een sterke collectie met educatieve inhoud heeft en ook een creatieve manier biedt om gebruikers te stimuleren te begrijpen wat ze doen, dit traders bevorderingsprogramma platform heeft Coinbase Earn. Hiermee kun je verdienen terwijl je leert door middel van een reeks videolessen en examens die crypto’s bespreken en hoe je ze kunt verhandelen. Door de lessen te volgen is het mogelijk om een ​​vast bedrag te verdienen van de crypto coins of tokens waarover je leert.

 

Conclusie

Coinbase wordt beschouwd als een van de beste cryptobeurzen in de VS. De interface voor de basisservice van Coinbase is snel en gebruiksvriendelijk, maar de kosten kunnen moeilijk te volgen zijn, tenzij je de meer geavanceerde Coinbase Pro gebruikt. Al met al raden wij aan om toch voor eToro, FTX, Bitfinex of Binance te kiezen

Coinbase crypto broker review - DeInternetBelegger.nl

Coinbase is een van de meest gevestigde cryptocurrency-uitwisselingen in de Verenigde Staten en een van de grootste ter wereld. Maar houd altijd rekening met de risico's van het verhandelen van deze speculatieve valuta's.

Applicatiecategorie: Trade

Waardering redacteur:
3
Coinbase Crypto Broker
Eigenschappen
Geen demo account
€2 Minimale storting
Minimale storting van €2
De grootste in de VS gevestigde cryptovaluta handelsbeurs
Betaalmogelijkheden
Visa, Mastercard, Bankoverschrijving, Bitcoin