Bux Zero online broker
Goed beoordeeld

Bux Zero broker review

Bux Zero online broker
Goed beoordeeld
Bux Zero broker review

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze dagelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen. Beleggen gaat gepaard met risico’s.

Voor- en nadelen

Wat is Bux Zero?

BUX is een social-only app voor sociaal handelen, die een speelse benadering hanteert voor de handel in op aandelen gebaseerde CFD’s. Hoewel sommigen BUX hebben uitgeroepen tot een app voor sociale handel voor aandelenhandel, zijn wat u met deze jongens gaat handelen Contracts for Difference (CFD’s) die aandelen als onderliggende activa gebruiken.

Gemiddeld €1,00 per trade

Bux Zero review

BUX fungeert niet alleen als handelsplatform, maar is ook een sociaal netwerk. Het stelt handelaren in staat om verbinding te maken, de markten te bespreken en handelsbewegingen te kopiëren. Als zodanig, althans in theorie, maakt ’t het voor een leek mogelijk om een ​​winstgevende handelaar te worden zonder enige echte inspanning te leveren. Het sociale netwerk van Bux Zero beloont zijn leden ook voor het uitnodigen van hun vrienden.

De sfeer van sociale activiteiten is behoorlijk indrukwekkend bij Bux Zero. Naast de hierboven besproken interactie, kunnen handelaren de strijd aangaan met hun collega’s, voor die altijd aantrekkelijke opscheprechten en om hun reputatie op te bouwen.

De belangrijkste focus van Bux Zero ligt op de veiligheid van beleggers en in dit opzicht heeft het inderdaad nogal wat waarborgen.

 

CFD’s

Door in CFD’s te handelen met Bux Zero, zul je nooit echte aandelen bezitten, en daarmee een stuk van een echt bedrijf. CFD’s zijn derivaten en via deze handel je alleen en uitsluitend in het verschil tussen de in- en uitstapprijzen van je contracten.

Wat de kosten betreft, is dat echter geweldig nieuws: met CFD’s heb je bepaalde kosten die gepaard gaan met daadwerkelijke aandelenhandel omzeild, dus de prijzen zullen inderdaad zeer aantrekkelijk zijn.

 

Is Bux Zero betrouwbaar?

Het bedrijf achter Bux Zero (dat via verschillende financieringsrondes miljoenen dollars heeft opgehaald) is “Ayondo Markets Limited”. Geregistreerd in het VK en Wales, is “Ayondo” inderdaad een bekende operator op het gebied van online financiën, gelicentieerd en geautoriseerd door de FCA. Het licentienummer is 184333. Inwoners van de Verenigde Staten mogen niet deelnemen aan de handel op Bux Zero.

 

2 soorten accounts

Bux Zero is wat dat betreft een uiterst simplistische weg ingeslagen. Iedereen krijgt dezelfde account-optie aangeboden. Na registratie wordt iedereen een handelaar in speelgeld op de site, met 1.000 FunBux op hun naam. Dit is de valuta van het platform en inderdaad, extra FunBux-pakketten kunnen voor echt geld worden gekocht. FunBux kan ook worden verkregen door te voldoen aan bepaalde vereisten van de site, zoals het correct invullen van iemands profiel.

Degenen die “serieus willen worden”, kunnen inderdaad overstappen op echt geldhandel. In dit verband moet worden opgemerkt dat de risico’s die worden genomen door de activiteit die bij BUX wordt uitgevoerd, nogal ontmoedigend zijn, en dat men nooit moet handelen met echt geld dat hij/zij zich niet kan veroorloven te verliezen.

Het openen van een echt-geldrekening vereist het correct invullen van iemands profielinformatie, het beantwoorden van een paar vragen (waardoor de app iemands handelsexpertise bepaalt), een storting met echt geld en het instellen van een pincode.

 

Mobiel handelen

Er zijn slechts 2 Bux Zero handelsplatformen beschikbaar: één voor Android-gebaseerde mobiele apparaten en één voor iOS. Interessant is dat de gebruikersbeoordeling van het Android-platform veel beter is dan die van zijn iOS-zuster.

 

Bux Zero platform & design

Wat de functionaliteit betreft, zijn de platforms behoorlijk. Ze zijn cartoonachtig en een beetje blokkerig met betrekking tot afbeeldingen, maar ze maken elk hoekje en gaatje van de installatie beschikbaar met een enkele klik. Alles is ook vrij intuïtief. Het kost een complete beginner maar een minuut of zo om te leren navigeren door elk deel van het platform, hoewel het voor sommigen een beetje een uitdaging kan zijn om de optie voor een echt geld-account te vinden (de makers zijn blijkbaar niet zo happig op het aanmoedigen van hun handelaren om deze zet doen).

 

Markten

Het gedeelte Markten van het Bux Zero platform biedt toegang tot indrukwekkende selecties van lokale, Amerikaanse en Europese aandelen, evenals indices, grondstoffen, valuta’s en futures. Bitcoin CFD’s zijn ook beschikbaar.

 

Klantenservice

De Bux Zero klantenondersteuning is rechtstreeks bereikbaar vanuit de handelsapp, via e-mail, Facebook, Twitter en livechat. Het ondersteuningsgedeelte biedt ook een gedeelte met veelgestelde vragen.

 

Veiligheid

We moeten zeggen dat gezien de wettelijke status van de operatie en de duidelijke zorg voor veiligheid die het hele platform / systeem doordringt, de veiligheidsbeoordeling van deze alleen maar “Uitstekend” kan zijn.

 

Conclusie

Bux Zero is een zeer indrukwekkende kijk op mobiel sociaal handelen. Het plaatst indrukwekkende middelen in de handpalmen van de gebruiker, met betrekking tot onderwijs, markttoegang en de wijsheid van de massa. Het is gereguleerd en kan worden gebruikt als een app voor alleen speelgeld, voor onschuldig plezier.

 

Bux Zero broker review - DeInternetBelegger.nl

BUX is een social-only app voor sociaal handelen, die een speelse benadering hanteert voor de handel in op aandelen gebaseerde CFD's. Hoewel sommigen BUX hebben uitgeroepen tot een app voor sociale handel voor aandelenhandel, zijn wat u met deze jongens gaat handelen Contracts for Difference (CFD's) die aandelen als onderliggende activa gebruiken.

Applicatiecategorie: Stock

Waardering redacteur:
3
Bux Zero online broker
Eigenschappen
Demo account inbegrepen
€1 Minimale storting
Leer gratis snel handelen
500.000+ gebruikers!
Betaalmogelijkheden
iDeal, VISA, Mastercard, Tikkie, Bankoverschrijving